Kezdőlap   Autóklíma   Autóklíma tisztítás, fertőtlenítés

Autóklíma tisztítás, fertőtlenítés

A klímaszezon kezdetével, újra előtérbe kerül a klímaberendezés okozta veszélyforrás. A hosszabb távon üzemen kívül helyezett klímaberendezésből kiáramló áporodott szag azonban veszélyeket rejt. A légáram a betegséget okozó anyagokat leválasztja a beltéri hőcserélőről és az utastérbe juttatja. A részecskék szervezetünkbe kerülve olyan panaszokat okozhatnak, mint a fáradékonyság, fejfájás, a nyálkahártya irritáció, de akár allergiát, hörghurutot, vagy más légúti betegségeket is előidézhet. Súlyosbító körülmény, hogy a klímaberendezések a levegőt rendkívül szárazzá teszik, ami a nyálkahártyát erősen igénybe veszi. A gyengébb immunrendszerű egyének, mint gyermekek, csecsemők és az idősek, de az allergiára hajlamos aktív emberek is, első számú céltáblái a baktériumoknak és penészgombáknak. A fertőzés ellen a pollenszűrő csere sem nyújt megfelelő védelmet.

Óvja családja és saját egészségét!

Cégünk megbízható és rendkívül hatékony légkondicionáló klímatisztítási eljárásokat kínál, amit évente legalább egyszer ajánlatos elvégezni.

Klímatisztítás ózongenerátorral

Az ózonos klíma fertőtlenítés eljárás egyrészt megöli a baktériumokat, a penészt és az atkákat, másrészt megköti a dohosságot, a rossz szagokat és távol tartja a rovarokat, mindemellett olyan mérgező gázokat, mint a szén-monoxid (CO) és nitrogén-monoxid (NO) ártalmatlan gázokká alakítja.

De mi is az az Ózon?

Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3) negatív elektromos töltéssel. Az ózonmolekula instabil, felezési ideje igen rövid. néhány másodpercen belül újból egyszerű oxigénmolekulává alakul a következő reakció szerint: 2O3 ⇋ 3O2 A természetben az ózon a sztratoszférában fizikai jelenségek által keletkezik. Az ismert példa az ózonréteg, melyet a nap UV sugarai hoznak létre. Az ózon zivatarok és villámcsapás által kerül a földfelszínhez közeli levegőrétegbe. A „friss, tavaszi eső illat“, melyet esős idő után érzünk, a természetes módon létrejött ózonnak köszönhető. Az ózon mesterséges előállításához ózongenerátorba épített extra magas feszültséget, és/vagy UV fényt használunk. Az ózon az oxidációs törvény szerint fejti ki hatását. Ha az ózonmolekula (O3) egy oxidálható anyaggal találkozik, az extra oxigénatom és az anyag között kémiai kötés jön létre és egy tiszta és stabil oxigénmolekula szabadul fel. Az ózon nem csak szervetlen anyagokkal, hanem szagokkal, mikroorganizmusokkal, vírusokkal, penésszel és baktériumokkal oxidálódik.

Ultrahangos klímatisztítás

A speciális tisztítószert a klíma tisztító készülék magas frekvenciával párologtatja el, mely rezgetett állapotban eljut a legrejtettebb zugokba, megöli a káros csírákat, leoldja a baktériummaradványokat és egyben el is távolítja azokat a klímaberendezésből. Vékony filmréteget képez a veszélyeztetett felületeken és lamellákon, jelentősen késleltetve ezzel az ismételt lerakódást. A tisztítás utáni illat semleges és nem vált ki allergiát.

Klíma tisztítása aktív gázzal 7000 Ft + áfa
Klíma ULTRAHANG-os tisztítása 15000 Ft + áfa
Klíma Ózon I. fertőtlenítés 7000 Ft + áfa
Klíma Ózon II. fertőtlenítés 10000 Ft + áfa

 
ELÉRHETŐSÉG
Hívjon minket bizalommal! Visszaszámláló!

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben