Loading

Vélemények

Rólunk írták | Vélemények

Mándoki Márk

Háromszor jártam szervizükben a közelmúltban. Autóm márkájának rajongói klubjában kaptam az ajánlást, bár igen messze vannak tõlem. Elsõ alkalommal idõszakos szervizre vittem az autómat. Nagyon alaposan átvizsgálták és mindenrõl pontos tájékoztatást adtak. Az érkezésem után szinte azonnal nekiálltak autómnak és minden a terv szerint alakult. Pár héttel múlva mozgásképtelenné vált az autóm. Azonnal intéztek egy trélert, és klíma szezon ellenére, de viszonylag gyorsan sikerült rájönniük egy korábbi rejtett hibára. Nehéz dolguk volt, mert a diagnosztika nem tárolt semmilyen hibát. Ügyesek vagytok fiúk! Mint mindig, most is korrekt tájékoztatást kaptam. A mûhelyvezetõ abszolút segítõkész volt. A munkadíj sem szökött az égbe nehézségek ellenére sem. Összefoglalva az ár/érték arány rendben. 🙂

Miskolczi Ferdinánd

Múlt héten vittem az autómat egy elõre bejelentett klíma karbantartásra. A vizsgálat során kiderült, hogy elektronikai hibája van a légkondinak, így a feltöltöttsége ellenére sem hût. A mûködésképtelenséget egy relé okozta, amire kollégáik hamar rájöttek és ki is javították. A klíma azóta is remekül mûködik nagy elégedettségemre. Mint ahogy eddig is Önöknél végeztettem a klíma ellenõrzését, a jövõben is így teszek.

Marek Tamara

Hálás köszönetem szerviz vezetõjének, a tegnapi segítségért! További sikeres munkát kívánok! A mai kicsit elembertelenedett világban jó ilyen tapasztalatokat szerezni.??

Mezei József

Kevés idõ áll rendelkezésemre az autóm javítására, mert nagyon sokat utazom. Bejelentkeztem és másnapra kaptam idõpontot ablaktörlõ motor javítására. Az ott dolgozó csapat rugalmasan, korrekten és sajnos ma már ritkának számító udvarias segítõkészséggel álltak rendelkezésemre. A nagyszerû tapasztalat miatt a jövõben biztosan náluk szervizeltetek. Hálás vagyok a pozitív élményért, így tovább! 🙂

Bartha Éva

Kedves Cool-Mobil!

A közelmúltban kellett Önökhöz mennem. Az egyik féltengely gumiharangot kellett kicserélni. A korábbi széthasadt és a zsír kijött alóla. A már megszokott pontos, precíz hozzáállásuknak köszönhetõen mindössze egy óra alatt kész is volt autónk. A telefonon lefoglalt konkrét idõpontra érkeztem és azonnal neki is láttak a munkának. Köszönöm a gyors és korrekt hozzáállást. Mindenkinek szívesen ajánlom a szerviz csapatot!

dr. Karsai Norbert

Véleményem szerint mai világunkban igencsak felértékelõdnek az olyan alapvetõ EMBERI tulajdonságok, mint az empátia, kedvesség, figyelmesség, korrektség, pontosság. Amennyiben ez még magas szakmai színvonallal is társul. Az ilyen helyeket, embereket megbecsülni és megtartani kell. A Cool-Mobil ilyen! Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Köszönöm munkájukat és hozzáállásukat!

Marossy Tibor

Augusztus 1-jére délután 2.-re foglaltam idõpontot klíma töltésre. Megérkeztem, fogadtak. 14:15-kor már be is volt csövezve az autó. Kérés nélkül felhívták a figyelmemet a gumik rendellenes kopására és a futómûhibára. Árajánlatukat elfogadtam és augusztus 14.-én meg is javították a hibát. Nekem a Cool-Mobil szerviz nagyon messze van Újpestrõl, de megérte elmennem. Minden tisztelet az ügyfélközpontú, megoldás centrikus és udvarias bánásmód elõtt! Ajánlom Õket mindenkinek, akinek csak tudom. Így tovább srácok! 🙂 Köszönöm, hogy ilyen gyorsan és jól megjavították autómon a problémát! Köszönöm, hogy tisztelettel és alázattal álltak hozzám. Igen rég volt ilyen részem ilyen pozitív élményben. Jövõben is Önöket fogom választani, ha szervizelésérõl lesz szó!

Erzsébet

Tisztelt Cool-Mobil!

Mai napon jártam szervizükben. Vásárlás elõtti vizsgálatot kértem a kiválasztott autón. A szakértelem és az ügyfélkiszolgálás amelyet szerelõ és referens kollégájuk tanúsított, elégedettséggel töltött el!Köszönöm hozzáállásukat, precizitásukat, szakértelmüket, gyorsaságukat, valamint a jó tanácsaikat. Megvásárlás után is Önökre fogom bízni a szervizeléseket.

Almás Zsóka

Tisztelt Autószerviz!

Hálámat szeretném kifejezni, hogy az összetört autóm miatti kiszolgáltatott helyzetben számíthattam Önökre, fogták kezem. Igaz, hogy a biztosítási ügyintézés és a karosszéria javítás, fényezés nem volt túl gyors (2 hét), de minden úgy alakult, ahogy azt elõre megmondták. Az autóm újra szép lett és még pénzembe sem került. Mehet hétvégén nyaralmi a család. 🙂

Zoltán

Tisztelt szervizvezetõ!

Tapasztalatomról szeretnék beszámolni. Egy olyan hibával kerestem meg önöket, amit a “mindenható” márkaszerviz nem tudott (illetve elfogadhatatlanul magas áron tudott volna) orvosolni. A klímakompresszor hibásodott meg autómban, oly módon, hogy beszennyezte a teljes rendszert. Önök tudtak megoldást kínálni erre a jelenségre. Hozzáállásukból azonnal lejön, hogy profik. Elmondták, megtanítottak, hogy mi miért van. A klímakomresszort meg tudták javítani, a rendszert ki tudták takarítani. Most már tudom, hogy mire kell vigyáznom a jövõben, hogy ne fordulhasson elõ olyen hiba újból. Nincs már melegük a gyerekeimnek, helyreállt a nyugalom, köszönöm az egész család nevében.

Czeglédi Péter

Tisztelt szerviz!

Hibrid autóm mûszaki vizsgáztatásának ügyében kerestem meg szervizüket. Elképesztõnek tartom azt a rendezetlen szabályozási hátteret, ami megengedi, hogy plug-in hibrid autókat lehessen forgalomba helyezni és vizsgáztatni, úgy, hogy a szükséges érintésvédelmi felülvizsgálatot nincs aki elvégezze. Szívbõl örülök, hogy Önökre találtam. Végre egy olyan szerviz, ahol komplexen kezelik az ügyeket. Örülök, hogy van olyan szerviz, ahol a szakemberek képzésébe invesztálnak és az érintésvédelmi szabványossági vizsgálatot el tudják végezni. Hibrid fórumokon fogom ajánlani szervizüket akinek csak tudom.

Ferenczi Bence

Kedves Coolmobil Autószerviz!

Interneten kerestem autószervizt és több fórumon is olvastam az önökrõl írt véleményeket. Azt kell, hogy mondjam, hogy még mindig megdöbbent az az emberi butaság (hozzá nem értés) ami alapján véleményt alkotnak az emberek. Külföldi tartózkodásaim során igencsak tisztában vagyok az árakkal. Véleményem szerint abszolút elfogadható árakkal és nem utolsó sorban hozzáértõ szakemberekkel dolgoznak. Sajnos a régi és az új világ oly módon ötvözõdött néhány ember világában, hogy a régi (szinte ingyen) árakon, azonnal és persze naprakész, friss tudással és szervizháttérrel javítsák meg autójukat. Meg kell értenünk, hogy a szakértelmet meg kell fizetnünk. Az Interneten okosodott emberek (virtuálisan) mindent meg tudnak javítani. Nem értik meg, hogy miért kerül egy futómûállítás ennyibe. Én is találkoztam olyan emberekkel, akik azt hangoztatják, hogy egy ismerõsük mindössze 15 perc alatt végeztette el „ugyanezt” a munkát. Ilyenkor merül fel a kérdés bennem, hogy vajon miért is nem ment el hozzá? Mindenesetre kívánok Önöknek sikeres mûködést és minél több elégedett kuncsaftot. Szerelõiknek pedig kitartást kívánok!

Hornyák Mihály

Tisztelt Cool-Mobil Kft!

A múlt héten vittem az autómat klímát feltölteni. Június 11.-én jelentkeztem be telefonon, másnapra 12.-ére tudtak fogadni. Elõször jártam Önöknél, de nem utoljára. Munkájukkal, kedvességükkel, precizitásukkal rendkívül elégedett voltam. Pozitív élményként éltem meg, hogy a váróból felülrõl lehetett látnom az autó javítását. Én pl. ott maradtam, így folyamatosan tájékoztattak az ügy állásáról. Szóltak, hogy a klímakompresszor ereszt a gáz, ezért ki kellene cserélni a tömszelencét. Természetesen azonnal beleegyeztem, örültem, hogy végre lelkiismeretesen foglalkoznak autómmal.

open