Kezdőlap   Karosszéria javítás   Gépjármű kárrendezés és karosszéria javítás

Gépjármű kárrendezés és karosszéria javítás

Karosszéria javítás Budapest központi szervizében

Korszerű berendezéseinkkel vállaljuk törött, sérült gépjárművek márkától független szakszerű javítását, legyen az akár jégkár vagy horpadás. A karosszéria javítás kiterjed korrózió eltávolításra, fényezésre, karosszéria elemek esetleges cseréjére, beszerzésére. Komplex szolgáltatásunk része az is, hogy átvállaljuk az időigényes és olykor felesleges körökkel terhelt biztosítási ügyintézést is.

A karosszéria javítás ár és idő tekintetében általában kényes kérdés, így ügyfeleink igényeit szem előtt tartva gépkocsijának árügyét is egyedi esetként kezeljük. Természetesen a javítás díját nagyban befolyásolja a szükséges munkák mértéke, mely alkatrészek szorulnak cserére, milyen mértékű a sérülés. Az állapotfelmérést követően tudunk Önnek pontosabb árkalkulációt mondani, ennek tükrében indul meg a karosszéria javítás.

Biztosítási ügyintézés

Az autó kárrendezés során az egyik legidőigényesebb procedúra a biztosítási ügyintézés. Ha az ember járatlan, sokáig elhúzódhat a folyamat, a biztosító különféle űrlapokat, pótlásokat igényel az értékkalkulációhoz, és addig, amíg bármely dokumentum hiányzik, a térítést sem kapjuk meg. Legyen az akár kötelező vagy casco biztosítás kárrendezés, mi átvállaljuk az ügyintézést a kárbejelentéstől az újbóli használatbavételig minden munkafolyamat tekintetében.

Önnek nem szükséges külön kapcsolatba lépnie a biztosítóval, időpontot egyeztetnie a kárfelmérésre, ezt elvégezzük a műhelyünkben helyszínen!  Legyez az casco vagy kötelező biztosítás kárrendezés, ha rendelkezik érvényes biztosítással az általunk szerződött alábbi biztosítótársaságok valamelyikével, az ügyintézést átvállaljuk és végigmenedzseljük a kárrendezést.

Az autó kárrendezés lépései

A legtöbb biztosító társasággal szerződésben állunk. Ez a gyors ügyintézés és a keletkezett károk megtérítésének elengedhetetlen feltétele. A folyamat elindításához töltse le az alábbi listából a megfelelő kárbejelentőt, illetve meghatalmazást – casco kárrendezés esetén a saját, kötelezőnél a károkozó biztosítójáét – és az alábbi dokumentumokkal együtt küldje el nekünk az info@cool-mobil.hu címre. Ezek szükségesek, hogy kárbejelentést tehessünk a biztosító felé és menedzselhessük a kárszemlét, ami alapján többek között a biztosító a kártérítés értékét megállapítja.

Bízza ránk a gördülékeny kifizetés egyik zálogát, a kárbejelentést!

Töltse le a listából a károkozójának megfelelő kárbejelentőt és a meghatalmazást, majd azokat kitöltve juttassa vissza az info@cool-mobil.hu címre, hogy mihamarabb elkezdhessük a javítást!

Aegon
Allianz
Astra
CIG Pannonia
Európai baleseti bejelentő (kék sárga)
DEKRA-Expert
Generali
Genertel
Groupama
K&H
KöBE
MKB
Signal
UNION
UNIQA
Waberer

A kitöltött meghatalmazás és kárbejelentő mellet szükséges még csatolnia:

  • Személyi igazolvány másolatát
  • Lakcímkártyája másolatát
  • Vezetői engedélyének másolatát
  • Gépkocsi forgalmi engedélyének másolatát
  • Rendőrségi intézkedésről (amennyiben történt) jegyzőkönyvet, vagy határozatot
  • Törzskönyv másolatot, vagy hitellel terhelt gépkocsi esetén banki meghatalmazást
  • Cég tulajdonos esetén aláírási címpéldányt
 
ELÉRHETŐSÉG
Hívjon minket bizalommal! Visszaszámláló!

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben