Kezdőlap   Autószerviz   Autószerviz

Autószerviz
Autószerelés

A Cool-Mobil Gépjárműszerviz és az egyéb autószervizek közötti különbséget a családias légkör, és a átláthatóság jelenti. Hozzáértés és barátságosság jellemzi csapatunkat. Kollégáink folyamatos képzések és megmérettetések által a szakma legjobbjainak számítanak. A legkorszerűbb műszereket alkalmazzuk tiszta és rendezett környezetben. Munkánk során az adott márkára vonatkozó technológiai utasítást használjuk. A gyár által rendelkezésünkre bocsátott (steril környezetben meghatározott) normaidő elszámolás alapján készítünk ajánlatot, illetve számlázunk Önnek (DAT).

Autószervizünk kiszámítható, mert gépkocsija állapotáról és a várható költségekről pontos képet adunk, ami által megnövelheti autója értékállóságát, megelőzheti a spontán meghibásodásokat. Biztonságosan vehet részt a közúti forgalomban. A javítás alatt az érdemi dolgokról folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket. Ha megbontás után derül ki, hogy egyéb alkatrészek is meghibásodtak,

ANNAK CSERÉJE ELŐTT TÁJÉKOZTATJUK ÖNT.

A hibát és a meghibásodott alkatrészeket megmutatjuk és Ön dönti el, hogy elvégezteti-e a pótlólagos javításokat vagy sem. Ügyfeleinknek mindent tudnia kell, hogy gépkocsijával mi történik. Célunk, a gépkocsi eredeti gyári műszaki állapotának visszaállítása. Szervizünk átlátható, világos és barátságos, Önnek egy pillanatra sem kell szem elől vesztenie gépkocsiját.

Kényelmes ügyfélvárónkban felülről kísérheti szemmel, ahogy az autóját javítjuk. Vendégül látjuk egy friss olasz kávéra, vagy üdítőre, újságot olvashat, vagy hordozható számítógépével használhatja WI-FI hálózatunkat. Mozgáskorlátozottaknak külön mellékhelyiséget alakítottunk ki.

A környezettudatosság alapelv:

Szervizünk a legszigorúbb EU normáknak felel meg minden tekintetben. A veszélyes hulladékok kezelése, az esővíz utókezelése, a légtér tisztítása, a biztonsági berendezések mind-mind azt bizonyítják, hogy számunkra fontos a természet.

 

 
ELÉRHETŐSÉG
Hívjon minket bizalommal! Visszaszámláló!

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben