Kezdőlap   Autószerviz   Autószerviz

Autószerviz
autószervíz

Márkafüggetlen autószervíz Budapest 20. kerületében

A Cool-Mobil szervizben szinte már minden típusú és márkájú autóval találkoztunk, beleértve hibrideket, és elektromos autókat is. A nyitásunk óta eltelt évek csak tovább gyarapította tapasztalatainkat és szaktudásunkat. Célunk, hogy precíz, megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, és felszereltségünkkel, tudásunkkal arányosan korrekt árat biztosítsunk.

Autószerviz szolgáltatásaink

  • Fékjavítás, fékfolyadék csere
  • Futómú javítás
  • Futómű beállítás
  • Olajcsere
  • Kipufogó, katalizátor karbantartás
  • Lengéscsillapítók szervízelése
  • Részecskeszűrő tisztítás
  • Kettős tömegű lendkerék karbantartás
  • Műszaki vizsgáztatás

Megvárható szolgáltatások

Otthonos ügyfélvárónkban felülről kísérheti szemmel, ahogy az autóját javítjuk. Vendégül látjuk egy friss olasz kávéra, vagy üdítőre, újságot olvashat és csatlakozhat WI-FI hálózatunkhoz. Várótermünkben lehetőség van akár laptopjával is kényelmesen elhelyezkedni. Mozgáskorlátozott ügyfeleink részére külön mellékhelyiséget alakítottunk ki és a szerviz ügyféltere maga is akadálymentesített.

Miért válasszon minket?

A Cool-Mobil Gépjárműszerviz és az egyéb autószervizek közötti különbséget a családias légkör, és a átláthatóság jelenti. Hozzáértés és barátságosság jellemzi csapatunkat. Kollégáink folyamatos képzések és megmérettetések által a szakma legjobbjainak számítanak. A legkorszerűbb műszereket alkalmazzuk tiszta és rendezett környezetben. Munkánk során az adott márkára vonatkozó technológiai utasítást használjuk. A gyár által rendelkezésünkre bocsátott (steril környezetben meghatározott) normaidő elszámolás alapján készítünk ajánlatot, illetve számlázunk Önnek (DAT).

Autószervizünk kiszámítható, mert gépkocsija állapotáról és a várható költségekről pontos képet adunk, ami által megnövelheti autója értékállóságát, megelőzheti a spontán meghibásodásokat. Biztonságosan vehet részt a közúti forgalomban. A javítás alatt az érdemi dolgokról folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket. Ha megbontás után derül ki, hogy egyéb alkatrészek is meghibásodtak, annak cseréje előtt mindenképpen tájékoztatjuk Önt. A hibát és a meghibásodott alkatrészeket megmutatjuk és Ön dönti el, hogy elvégezteti-e a pótlólagos javításokat vagy sem. Ügyfeleink mindig tudják, hogy gépkocsijukkal mi történik. Célunk, a gépkocsi eredeti gyári műszaki állapotának visszaállítása. Szervizünk átlátható, világos és barátságos, Önnek egy pillanatra sem kell szem elől vesztenie gépkocsiját.

Szervizünk emellett minden tekintetben megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi EU normáknak. A veszélyes hulladékok kezelése, az esővíz utókezelése, a légtér tisztítása, a biztonsági berendezések mind azt a célt szolgálják, hogy a munkánkat környezettudatosan végezhessük.

 
ELÉRHETŐSÉG
Hívjon minket bizalommal! Visszaszámláló!

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben