Kezdőlap   Autószerviz   Számítógépes futómű beállítás

Számítógépes futómű beállítás

Futómű szervíz Budapest

Úthálózatunk állapota miatt a gépjárművek futóművei az átlagosnál gyakrabban elállítódnak, deformálódnak.
Ennek tudatában indokolt évente, vagy futásteljesítménytől függően 15.000 – 20.000 kilométerenként a futómű átvizsgálása, melynek során felderítésre kerülnek az esetleges szerkezeti hibák, majd ezt követően a számítógépes ellenőrzés és beállítás.
A szakszerűen elvégzett átvizsgálás növeli a megbízhatóságot, csökkenti az üzemeltetési költséget, meghosszabbítja a kapcsolódó alkatrészek élettartamát.

Futómű beállítás

Egy rossz állapotban lévő vagy nem megfelelően beállított futómű az abroncsok rendellenes kopásához és idő előtti tönkremeneteléhez vezet.
Gyakori hiba, hogy a futómű beállításakor a hátsó tengely geometriáját nem ellenőrzik, pedig ennek nem elhanyagolható a jelentősége. Az első tengely geometriát a hátsó kerekekhez viszonyítva mérjük, ezért, ha a hátsó tengely futóműveinek beállítása elmarad, szinte biztos, hogy nem lesz hiteles az első tengelyen elvégzett beállítás.
Egy helyesen beállított futómű nem csak az abroncs élettartamát növeli meg, hanem a vezetési élményt is fokozza, a biztonságos úttartásról már nem is beszélve!

A legmodernebb számítógépes futómű beállító berendezésünkkel, mely 8db CCD kamerával megvalósított optikai technológián alapszik, gépkocsija futómű geometriáját a pontos gyári értékeknek megfelelően tudjuk beszabályozni.

  • Kerékösszetartás
  • Kerékdőlés
  • Csapdőlés
  • Csapterpesztés
  • Után-futás
  • Kormánylegördülési sugár
 
ELÉRHETŐSÉG

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben