Kezdőlap   Autóvillamosság   Autóriasztó / indításgátló – gépjárművédelem

Autóriasztó / indításgátló – gépjárművédelem

Az általunk beszerelt autóriasztók és védelmi rendszerek kiiktatása a felkészült tolvajok számára is igen nagy kihívás. A gyári kábelköteggel megegyező külsejű bandázsokat készítünk és minden egyes gépkocsinál egyedi kábelelvezetéseket alkalmazunk. A blokkolási pontokat (fizikailag is és logikailag is) a leg “lehetetlenebb” helyeken helyezzük el.

Munkánk során sajnos gyakran találkozunk más cégek által “nagyüzemben beszórt” riasztókkal, amelyek hatástalanítása kisebb elektronikai tudással is maximum 5 perc lehet, tehát a beszerelésnek legalább olyan fontos szerepe van mint a riasztó kiválasztásának.

Az általunk forgalmazott professzionális Meta System riasztó készülék család lefedi a jelenleg futó összes személygépkocsit és kisáruszállítót. Fejlesztésekor a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazták. Beszerelés előtt programozó segítségével töltjük fel azt a szoftvert, ami az adott gépkocsi hálózati protokolljához illeszti majd a készüléket..

Univerzális Meta System kártyás indításgátló készülék segítségével 3 olyan pontot blokkolunk a gépkocsiban, amely közül egy is elegendő ahhoz, hogy a gépkocsit ne lehessen elindítani. Ennek a készüléknek és a kártyának a jele nem bemérhető a tolvajok részéről. Ha a kártya a gépkocsi 5 méteres környezetében van, akkor a gépkocsi indítható, ellenkező esetben nem.

A Meta System a gépjárműgyárak mérnökeivel együtt dolgozva fejlesztik ki az adott típus buszrendszerével tökéletesen kommunikáló készülékeit. A legtöbb autógyár saját (gyári cikkszámos) pótalkatrészként kínálja a Meta System riasztókat, mint pl. BMW, TOYOTA, VOLKSWAGEN család, FIAT család, stb, csakhogy néhányat említsek a sok közül. Éppen ezért az utólagosan beszerelt riasztó miatt nem fogja a gyári garanciát elveszíteni.

A Meta System készülékekre 6 év kiterjesztett garanciát ad a gyártó!

Cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy a riasztót ne csak az ára, hanem a funkciók alapján válasszuk ki. Az igen felkészült tolvajokkal szemben korszerű, hatásos védelemre van szükség. A gyárilag szerelt immobiliserek hatástalanítása a számukra 1-3 perc. A gépkocsik védelmére az egyszerűbb mechanikus védelemtől kezdve (pl.: váltózár) a bonyolult digitális (GSM, GPS) alapú riasztókig válogathat kínálatunkban. A riasztók hatékonyságát és árát nagyban meghatározza a tulajdonossal való kapcsolattartása módja (pager, GSM, GPS), valamint a különböző érzékelők megléte (radar, emelésérzékelő, stb.)

 
ELÉRHETŐSÉG
Hívjon minket bizalommal! Visszaszámláló!

Az oldalunkon cookiekat használunk.

A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben